logo stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Groepen
  Jeugdbewegingen
  Zoektochten
  Verjaardagsfeestjes
  Gezinskoffer
  Bibliotheek
  Speelzaal
  Museumshop 't Hobbelpaard  
  Uitleendienst  
     
     
     
     

verjaardagsfeestjes

Boek je verjaardagsfeestje met minimaal 10 personen.

Geen zin in al die drukte in huis? Dan is een verjaardagsfeestje in het Speelgoedmuseum dé oplossing. Bovendien beleven de kinderen een onvergetelijke namiddag. Je kan kiezen uit 4 formules:Formule 1: inkom + drankje 9,40 euro / persoon
Formule 2: inkom + drankje + feesthapje* 12,40 euro / persoon
Formule 3: inkom + drankje + actieve begeleiding (1 uur) 13 euro / persoon
Formule 4: inkom + drankje + feesthapje* + actieve begeleiding(1 uur) 16 euro / persoon
(universele prijs voor kind of volwassene)
* een wafel, een pannenkoek of een ijsjeVoor de actieve begeleiding (formule 3 of 4) bieden we verschillende thema’s aan:

KASPER DE KROKODIL | verjaardagsfeestje 3 tot 4 jaar

Kasper, de lieve, kleine krokodil heeft het geschenk van de jarige in het Speelgoedmuseum verstopt. Hij is jammer genoeg vergeten waar het cadeau verborgen zit. Dankzij jou en al je dierenvriendjes ontdekt hij de verstopplaats van de verrassing!

SPEELKOORTS | verjaardagsfeestje 4 tot 8 jaar

Help! Nicky de mascotte van het Speelgoedmuseum is ziek. Ze heeft speelkoorts. Dit kan je enkel genezen in het Speelgoedmuseum. Kunnen jullie Nicky helpen? Door samen met je vriendjes veel spelletjes te komen spelen zal Nicky zeker beter worden. Speel het Barbie & Ken spel, een dokters-memorie, luister naar kinderliedjes en nog veel meer! Als jullie alle spelletjes goed gespeeld hebben en Nicky weer gezond is, krijgt de jarige een leuke verrassing.

KONING LODE | verjaardagsfeestje 6 tot 9 jaar

Koning Lode is koning van een land zonder onderdanen en vraagt jou om hulp! Voer samen met je vrienden de verschillende opdrachten uit. Als jullie die tot een goed einde brengen, mogen jullie binnen in de wereld van de Brueghelianen. Wie weet word jij wel tot ridder of jonkvrouw gekroond!

SPEURNEUZENTOCHT | 9 tot 11 jaar

Nicky, de mascotte van het Speelgoedmuseum is verdwenen. Wij hebben dringend hulp nodig van echte ‘speurneuzen’ om dit grote probleem op te lossen. Wat is er met Nicky gebeurd? Samen kunnen we de museumpop misschien nog redden...


Klik hier om je verjaardagskaartje te downloaden!

Reserveren kan via telefoon (+32) 015 55 70 75 of via mail naar reservatie@speelgoedmuseum.be