logo stempel
op
   
 
  nl fr de en  
   
   
 
  Groepen
  Jeugdbewegingen
  Zoektochten
  Verjaardagsfeestjes
  Gezinskoffer
  Bibliotheek
  Speelzaal
  Museumshop 't Hobbelpaard  
  Uitleendienst  
     
     
     
     

Krokuskriebels: Nicky maakt zich klaar voor het gemaskerd dierenbal


Het Speelgoedmuseum organiseert binnenkort een gemaskerd dierenbal. Nicky is dol op dieren én op verkleden. Na lang twijfelen heeft ze beslist in welk dier ze zich zal verkleden.
In haar enthousiasme heeft ze echter de verkleedkleren overal laten rondslingeren. Helpen jullie mee zoeken? Als jullie haar verkleedkleren gevonden hebben, ontdekken jullie in welk dier Nicky zich zal verkleden.  
Jullie ontvangen een formulier aan de balie. Voor vragen of extra info kunnen jullie terecht bij onze gastvrouw of -heer. Je herkent hen aan hun badge van het Speelgoedmuseum.

De zoektocht is geschikt voor gezinnen met kinderen (met een mentale leeftijd) van 4 tot 10 jaar. Je kan kiezen tussen een zoektocht waarbij moet aanduiden of een zoektocht waarbij je moet schrijven.

Van zaterdag 18 februari tot en met zondag 26 februari

Krokuskriebels: Maak een beestige blaaskraket!

Euh, hebben jullie ook vliegende dieren gespot? Nee, jullie waren niet aan het dromen. Sommige dieren van het Speelgoedmuseum kunnen wel degelijk vliegen! Knutsel een blaasraket en lanceer je dieren naar de ruimte. Wie lanceert ze het verst?

Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen (met een mentale leeftijd) van 4 tot 10 jaar. De workshops starten om 13u30 en om 15u. Vooraf inschrijven is verplicht. Dit kan per mail: coordinatie@speelgoedmuseum.be of telefonisch (015/ 55 70 75).
Wordt extra voorzien:
- Stappenplan van de knutselactiviteit
- Duoschaar, schaar met veertjes en prikkers
- Aparte tafels - Zodat je rustig aan de slag kan, samen met je gezin
- 2 begeleiders, zij helpen je graag verder tijdens de workshop

Van maandag 20 februari tot en met vrijdag 24 februari.